Fra skogkatt til ragdoll

Etter at Lillefot ble borte, føltes huset helt tomt, og tiden sto omtrent stille. Så jeg bestemte meg for å skaffe meg en katt. Ikke for å erstatte Lillefot. Det er helt umulig. Men fordi kattunger er koselige og livsbejaende.

Jeg har alltid trodd at jeg var et skogkatt-menneske. Men da jeg mistet Lillefot, var det ikke riktig med en skogkatt. Det ble for nært tanken på å forsøke å erstatte henne.

Etter å ha lest om ragdolls på nettet, bestemte jeg meg for å gå for en ragdoll. Jeg kontaktet oppdretteren Diadem’s, og var så utrolig heldig at jeg får mulighet til å gi (N) Diadem’s Sussie et hjem. Hun er en blå mitted ragdoll, som er verdens skjønneste vesen. Er det mulig å være så søt?!

Så nå gleder vi oss til å kunne hente henne hjem.

(N) Diadem’s Sussie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s