Neko på utstilling

Vi har vært på utstilling i dag på LIRAK.

Resultatmessig var det vel ikke så imponerende, Ex 2 av 2. Men bedømmingen var forsåvidt god, og verken katt eller eier gjorde skandale, selv om vi begge var usikre ovenfor dommeren, og det tror jeg ikke telte spesielt i hennes favør. Ny sjanse imorgen. 🙂

Jeg fikk beskjed å trene på å vise henne av dommeren, og jeg tror jammen jeg får vurdere noe mer frisering og stell i forkant. Hun badet mandag, og så har hun blitt børstet. Det var liksom hele forberedelsen.

Jeg vet ikke hvem som er trøttest i kveld, hun eller jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s