Katteutstillingforberedelser

Jellan-Neko er meldt på utstilling på LIRAK 10. og 11. mai.

For en utstillingsdust som meg, ble dette nesten for mye for meg:

Først måtte jeg til veterinær for å lese av hennes svenske chip-merking. Deretter kunne jeg sende omregistreringspapirer med transfer og svensk stamtavle, bekreftelse på chip-nr fra norsk vet, samt kopi av kjøpsavtale, for å norsk stamtavle. Samtidig sendte jeg skjema for å få midlertidig utstillingsbevis, og kvittering på betaling til NRR for både omregistrering og midlertidig utstillingsbevis.

Jeg måtte også huske å ta kopi av vaksinasjonsattesten som er BAK den svenske stamtavlen jeg måtte sende inn. (Hurra!)

Og selvsagt måtte jeg sende kvittering for betalt utstilling og påmelding til utstilling. Som jeg sendte feil. Den skulle ikke til sekretær, men til utstillingsansvarlig i LIRAK. Heldigvis ble dette videresendt for meg.

Takk for tålmodig hjelp til sekretæren i LIRAK. Uten henne hadde jeg faktisk ikke greid dette.

Så har jeg allerede begynt de praktiske forberedelsene til utstillingen. Kjøp av katte-shampo og liten utstillingskattedo så langt, og funderinger over burpynt. Forstår at det er en egen vitenskap, er det et dårlig tegn at jeg har falt for “nervøs” fløyel som stoff for burpynten? Videre må jeg på selve dagen huske å ta med påmeldingsbevis, midlertidig registrering (og det må jeg huske å purre på hvis det ikke kommer i god tid!), kopi av vaksineattesten (denne kan bli avvist fordi jeg ikke har originalen, og i så fall må jeg be om at den som sjekker dette, ringer sekretæren i LIRAK, for hun kan ikke være med på utstillingen, men kan bekrefte at hun har sett originalen pr mobil…!), kattedoen, leker, børste, en stol til meg, mat, skåler, papir. Og katta!

Og jeg har ikke engang ankommet utstillingen for å forsøke å forstå den, eller begynt å bekymre meg for at Neko ikke oppfører seg pent nok, eller ikke er rasetypisk nok…

Om noen ser en forvirret dame med sort hår og en ditto forvirret brunspottet og hvit norsk skogkatt rundt om i Lørenskog-området den 10. mai, forbarm dere over dem og kjør dem pent hjem…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s