Fotografen

Jeg har blitt hobby-fotograf. Høres det pretensiøst ut?

Hva skal egentlig til for å kalle seg “hobby-fotograf”? Jeg har et fint, godt digitalt speilrefleks-kamera, og tar bilder når jeg kan. Og jeg leser på nettet om kameraer, objektiver og drømmer om de store, kostbare kjøpene. Bildene mine er vel ikke akkurat så veldig kunstneriske, men forhåpentligvis i utvikling.

Interessant å se om interessen holder seg, men å ta gode bilder i visse sammenhenger, er vel noe allmenngyldig?

Baer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s