4. helligst

Det 4. helligste innkjøpet er i gang igjen (etter bolig, bil og seng): Ny PC!

Jeg har en 12″ Powerbook som jeg har vært svært fornøyd med i flere år, men ettersom den ikke har Intel-prosessor og derfor ikke kan kjøre Windows Vista, blir den stadig mer avleggs.

Jeg hadde tenkt å vente til Apple kommer med sitt nye OS, for bedret integrering mot Windows Vista. Men synes at MacBook-ene ser litt ungdommelig ut, og MacBook Pro er veldig kostbare. Og Leopard OS-et til Apple er forsinket til oktober.

Så jeg tok et valg: Det må bli en “vanlig” PC denne gangen.

Har sjekket nettet for priser og utvalg, og var i ferd med å bestille meg en Dell, da jeg så at ventetiden var 6 uker!! Så var jeg i ferd med å bestille meg en HP, men det er liksom litt kjedelig å ha samme PC hjemme som på jobb.

Og så leste jeg om Sony Vaio. Den er ikke tilgjengelig ordinært i Norge, av en eller annen merkelig grunn. Sannsynligvis fordi markedet er for lite. Men nå viser det seg at Netshop.no tar inn noen modeller fra Sverige. Det er jo ellers mulig å kjøpe inn fra/i utlandet selv.

Men den er veldig stilig og vakker! Litt sånn Mac-aktig, uten Mac OS, selvfølgelig. Prismessig ligger den mellom andre PC-er og Mac.

Så etter ytterligere søk på nettet, har jeg kommet frem til at denne blir min neste PC:

Min fremtidige PC

Sony Vaio VGN-FE41S, Intel Core 2 Duo, 2GB RAM, 15,4″ widescreen skjerm og 160GB HDD.

Håper det ikke tar for lang tid å få den, den er enda ikke inne på lager hos forhandler…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s